Virkprojektskasse

 
 
 
Jag har ett litet problem. Fast nu är det inget problem längre för jag har ju löst problemet. Men jag hade ett problem. Nämligen att jag hade inget bra ställe att lägga mina virkprojekt i. Problemet uppstod främst när jag skulle ta med mig min virkning någonstans. MIna fina projekt blev då nedstoppade i diverse plastpåsar och det ör ju inte så roligt. Så vips gjorde jag ett besök på panduro och kom hem med tre härliga tygbitar. Och vips så sydde jag ihop det till en virkprojektskasse. Jag blev såå nöjd med resultatet och är såå glad i tygerna att jag starkt funderar på om jag inte ska sova med kassen. Men det hade ju varit lite konstigt.
Tygbitarna är från tygsortimentet Tilda som man då finner på panduro :). Nu kliar det lite i fingrarna va? ;)
 
Sen tänkte jag bjuda på ett litet filmtips så här på söndagskvällen. About time heter filmen och jag såg den i går tillsammans med min virkning. Filmen var riktigt bra och lagom gråitg, allt vad jag begär från en film.
Ha en forsatt fin söndagskväll hörni! :)
 
Allmänt, Sytt DIY, allt om kerstin, alltomkerstin, gör det själv, handgjort, handmade, panduro, sytt, tildatyg, tygkasse, virkprojektskasse | Kommentera |

Mer kramar åt folket

 
 
I helgen stod det födelsedagskalas på schemat och vad passar väl bättre än några egenhändigt virkade blommor i present? Dessa söta små raringar var enkla och roliga att virka så jag kan varmt rekommendera tulpanmönstret och nejlikemönstret av borghoffskan respektive IA nyckelpiga. Båda blommorna är virkade i svarta fårets tilda garn med virknål 3. Jag har dessutom stoppat en ståltråd i varje stjälk för att blommorna ska stå stadigt i vasen :). Men tycker man om lite hängiga tulpaner går det ju alldeles utmärkt att böja till stjälken också ;).
 
Vad tänker jag på annars då? Jo jag funderar på det här när man får en oförberedd kram av någon. Ni vet, man träffar en person som man egentligen inte har en kramrelation med och så kramar personen en helt plötsligt. Jag tycker kramar är väldigt trevligt men är man oförberedd så kan man bli lite överrrumplad. Men det kanske har med att vi bor i Sverige och egentligen inte kramas i onödan? Man kanske skulle göra en kampanj i stil med "Mer kramar åt folket" och krama alla som man träffar men egentligen aldrig skulle krama, som busschauffören. Eller har jag fått det någon annanstans ifrån? Ja det är saker jag tänker på så här på en måndag.
Kanske ska man börja kindpussas? Har råkat ut för oförberedda kindpussar en gång. Men det är en HELT annan historia.
 
Hoppas ni får en fin vecka så bjuder jag på lite fler blombilder :)
 
 
 
Allmänt, Virkat DIY, Virkat, allt om kerstin, alltomkerstin, crochteing, gör det själv, handgjort, handmade, hekle, häkeln, tilda-garn, virka, virkad nejlika, virkad tulpan, virkade blommor, virkblogg | Kommentera |

Könlös filt

 
 
Sitter och lurar på ett lite större projekt för tillfället. Nämligen en bebisfilt! En könslös sådan, om nu grått är könslöst? I vilket fall som helst så går det i en väldig fart för det är så roligt att se ränderna växa fram :). Hoppas fröken som beställt den kommer bli nöjd :)
 
Jag trodde det var vår. Fast det är det väl egentligen. Men min bil tyckte inte då inte det i morse när den promt tyckte det var jättepassande med en tjock is över hela sig klockan 06.35. Ja det var bara att börja hacka. Det var dagens styrkepass det. Högintensivt ;). Men i söndags då var det bannemej vår för hela slanten:
 
Allmänt, Virkat DIY, allt om kerstin, alltomkerstin, gör det själv, hekle, häkeln, virka, virka missoni, virka sicksack, virkblogg | En kommentar |
Upp