Vårig blomstercupcake

 
 
Nu börjar våren krypa sig på med rosa himmel och morgonvårdoft. Visst är det härligt? Och solen sen. Den har varit på besök flera dagar nu och det är ju fullkomligt fantastiskt!
 
Kanske har du nu i lite vårigare tider blivit bortbjuden till en vän på fika eller på inflyttningskalas? Vad passar då bättre än en vårig blomstercupcake? En god vän till mig flyttade nyligen till en ny lägenhet och något var hon ju tvungen att få. Så i med cupcaken i ett brev och i väg med posten for den. För det bästa är ju att man kan skicka cupcakes och garantera att det varken blir mosiga eller att grädden surnar. Mönstret har jag virkat tidigare och blommorna är något hittepå :).
 
Allmänt, Virkat DIY, Virkat, allt om kerstin, alltomkerstin, baka, chrochet, crochteing, garn, gör det själv, handgjort, hekle, häkeln, virka, virkad cupcake, virkad muffins, virkblogg, virknål | Kommentera |

Våfflor man blir glad av

 
 
Än är inte vintern över så vad passar bättre än en ny mössa? Får hoppas kollegan som beställde den bli nöjd :). Självklart kommer mönstret från ingen mindre än kungen o majkis. Mössan är virkad i ett akrylgarn från red heart i virknål 5.
 
I fredags stod det födelsedagsfirande och bowling på schemat. Vi blev glada på shots som smakade våfflor. Så glada var vi hela kvällen. Hur bowlingen gick, det pratar vi nog inte om men kan säga som så att vi var lika glada efteråt ;).
Allmänt, Virkat DIY, allt om kerstin, alltomkerstin, chrochet, crochteing, etikett, garn, gör det själv, handgjort, handmade, hekle, häkeln, minanamnband, tilda-garn, virka, virkad mössa, virkblogg | En kommentar |

Michelangelo

 
Säg hej till Michelangelo! Lite småsöt, sneögd och tuff. Pojkvännen har pratat enda sedan jag började virka att han ville ha en turtle så på alla-hjärtansdag fick han det :). Michelangelo är virkad i Tilda- och Candy-garn virknål 3. 
 
I dag på lunchen så pratade vi om hur det är att åka buss. Har ni tänkt på det att det finns lite saker man måste tänka på när man åker? Till exempel om det sitter en person innanför dig så så måste du vara uppmärksam på om den personen ska av på en hållplats eller inte. Det märker man ofta genom att den personen börjar röra lite oroligt på sig, typ som om personen vore lite kissnödig. Ett annat kännetecken nu i vintertid kan vara att personen tar på sig vantar, rättar till jackan eller något liknande. Din uppgift är att uppfatta signalen och ställa dig upp i lagom tid så personen kan gå av eller om du själv ska gå av så måste du också röra dig i samma mönster som personen som ska av. Riktigt krångligt det här men tänk på det nästa gång du åker buss! :)
 
Sen måste jag ju bara visa en bild på Michelangelos stjärt, för den är ju bara såååå söt :).
 
 
Allmänt, Virkat DIY, Virkat, allt om kerstin, alltomkerstin, chrochet, crochet turtle, garn, hekle, häkeln, tilda-garn, virka, virkad sköldpadda, virkblogg, virknål | Kommentera |
Upp