Michelangelo

 
Säg hej till Michelangelo! Lite småsöt, sneögd och tuff. Pojkvännen har pratat enda sedan jag började virka att han ville ha en turtle så på alla-hjärtansdag fick han det :). Michelangelo är virkad i Tilda- och Candy-garn virknål 3. 
 
I dag på lunchen så pratade vi om hur det är att åka buss. Har ni tänkt på det att det finns lite saker man måste tänka på när man åker? Till exempel om det sitter en person innanför dig så så måste du vara uppmärksam på om den personen ska av på en hållplats eller inte. Det märker man ofta genom att den personen börjar röra lite oroligt på sig, typ som om personen vore lite kissnödig. Ett annat kännetecken nu i vintertid kan vara att personen tar på sig vantar, rättar till jackan eller något liknande. Din uppgift är att uppfatta signalen och ställa dig upp i lagom tid så personen kan gå av eller om du själv ska gå av så måste du också röra dig i samma mönster som personen som ska av. Riktigt krångligt det här men tänk på det nästa gång du åker buss! :)
 
Sen måste jag ju bara visa en bild på Michelangelos stjärt, för den är ju bara såååå söt :).
 
 
Allmänt, Virkat | DIY, Virkat, allt om kerstin, alltomkerstin, chrochet, crochet turtle, garn, hekle, häkeln, tilda-garn, virka, virkad sköldpadda, virkblogg, virknål | |
Upp