Mamma

 
 
Många saker börjar på m. Mandala, midsommar, morötter och mamma. I dag är det morsdag, en dag då vi ska tänka på och krama våra mammor lite extra. För mammor är bra att ha till allt, dom har ofta något klokt att säga och håller med dig i det mesta dumheter du försöker hitta på. Som att sitta och vänta i två timmar i minusgrader när du har ridlektion eller baka världens godaste födelsedagstårta eller lära dig att virka även om du vill att ditt första projekt skulle bli ett par shorts. Min mamma är bäst :).
 
Är man min mamma så är man väldigt mycket värd tre mandalas. Dessa mandalas är virkade i tildagarn virknål 3. Mönstret på den stora mandalan har jag testavirkat åt en tjej på instagram som heter @crochet_millan. Mönstret till dom små mandalasen är en liten blandning av olika mönster som jag inte kommer ihåg. Men skulle jag komma ihåg det så lägger jag självklart upp det här :).
 
Ha en fin söndag och glöm inte bort era fina mammor i dag :).
Allmänt, Virkat DIY, Virkat, allt om kerstin, alltomkerstin, crochteing, garn, gör det själv, handgjort, handmade, hekle, häkeln, mandala, tilda-garn, virka, virkad mandala, virkblogg, virknål, yarn | En kommentar |
Upp