Torsdagsförvåning och tårta

Hej hallå! För tillfället är jag på en sjukt stor arbetsplats och gör praktik. Det roliga med sjukt stora arbetsplatser är att man nästan varje dag träffar nya trevliga människor. Något annat som kännetecknar en sjukt stor arbetsplats är att det lan vara sjukt långt mellan alla ställen man ska till. Till den sjukt stora arbetsplatsens förfogande finns det trevliga små sparkcyklar man kan få låna och sparka sig runt med. Sjukt roligt ser det ut. Men idag såg jag något sjukt ännu roligare för min sjukt stora arbetsplats. Sparkcyklar i all ära men när jag såg en kille med en segway stå och handla lunch blev jag sjukt förvånad. Segwayskillen hade dock varken hjälm eller knäskydd så om segwayskillen skulle ramla på den sjukt stora arbetsplatsen hade han nog fått ont. Vilken tur att den sjukt stora arbetsplatsen råkar vara ett sjukhus ;).
 
I helgen blev det tårtbak. Min första tårta. Det var en såndär härligt hög och härligt god tårta med massa smarriga ingredienser :). Så låt mig presentera: Sockerkaksbottentårta med mjölkchokladsmousse, hallonkompott och vanlijhallonmouse spacklad med marschmallowsmörkräm täckt med vit sockerpasta!
 
 
 
Lite knasig ser den ut men tänk vad lite grönt sidenband kan göra! :) Receptet på denna sjukt goda tårta hittar du hos Mycakes
 
Allmänt DIY, allt om kerstin, alltomkerstin, baka, cake, födelsedag, tårta | Kommentera |
Upp